Hoe je angst op je rijexamen kunt verslaan

Hoe je angst op je rijexamen kunt verslaan, Het proces om een Belgisch rijbewijs te halen kan erg lang en ingewikkeld zijn. Het gaat om verschillende gecompliceerde procedures die vooral voor buitenlanders erg frustrerend kunnen zijn. Ons bureau kan u echter helpen deze complicaties te overwinnen en u binnen 5 tot 7 dagen een origineel Belgisch rijbewijs te bezorgen. Maar als u de gecompliceerde lange officiële procedures voor het verkrijgen van een Belgisch rijbewijs wilt volgen, vindt u hieronder wat belangrijke informatie.
Deze diensten worden ook geleverd door onze partners in vele andere landen.

Hoe je angst op je rijexamen kunt verslaan

Hoe je angst op je rijexamen kunt verslaan

De gemakkelijkste manier om een origineel Belgisch rijbewijs te verkrijgen, een verlopen Belgisch rijbewijs te verlengen, een buitenlands rijbewijs om te wisselen voor een Nederlands rijbewijs of een vals Belgisch rijbewijs te krijgen, is natuurlijk met de hulp van professionele tussenpersonen zoals wij om u te helpen. U kunt bij ons terecht voor hulp bij het behalen van een Belgisch rijbewijs binnen enkele dagen. Bovendien kunnen we buitenlanders heel gemakkelijk binnen enkele dagen aan hun Belgisch rijbewijs helpen. Ook kunnen wij u helpen bij het omwisselen van een buitenlands rijbewijs voor een Belgisch rijbewijs binnen enkele dagen.
Deze diensten worden ook geleverd door onze partners in vele andere landen.

Voor je toets

Lees de wegcode. Ga dan terug en lees het opnieuw. Zelfs als er tijdens uw rijlessen iets niet naar voren is gekomen, kan het helpen als u in een nieuw scenario terechtkomt als u weet wat de juiste manier is om verder te gaan.
Bekijk nep-rijexamens online. Probeer jezelf in de schoenen van de bestuurder te verplaatsen en kijk of je iets kunt ontdekken dat je anders zou hebben gedaan. Aan het einde van de video kun je zien of je waarnemingen overeenkomen met de feedback van de rij-examinator. Hoewel dit tijdrovend is, kan het je nuttige inzichten geven over de manier waarop je die dag beoordeeld zult worden.
Als je niet zeker weet waarom je iets doet zoals je doet, vraag dan je instructeur om het je nog een keer uit te leggen, ook al doe je het elke keer weer goed. Zodra de reden om het te doen klikt, kunt u het elke keer dat u rijdt probleemloos toepassen.

Oefen mindfulness.

Op een veilige en gecontroleerde manier jezelf kunnen kalmeren, kan het verschil maken tussen slagen en falen. Het is belangrijk om te onthouden dat verschillende dingen voor verschillende mensen werken, dus praat met je instructeur en probeer verschillende methoden uit. Sommige mensen houden het raam dat het dichtst bij hen staat graag een klein stukje open, zodat er frisse lucht naar binnen kan. afgedreven naar opdringerige gedachten. Er zijn links naar aanvullende bronnen onderaan deze blog die u mogelijk nuttig vindt.
Reframe je negatieve gedachten. Als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je *moet* slagen, dan kan het zijn dat je zo onder druk komt te staan dat je concentratie wordt aangetast. Herinner jezelf eraan dat je je goed hebt voorbereid, maar als je deze keer niet slaagt, betekent dit niet het einde van je carrière als coureur. Je mag het opnieuw proberen en daarna draait de wereld nog steeds door. Ik heb die vijf tests doorstaan ​​door reframing te gebruiken. Probeer het en kijk of het voor jou werkt!
Heb een rustige nacht voor de grote dag.

De dag van je test

Zet alle gedachten aan het drinken van alcohol of het gebruik van drugs – de avond ervoor of op de dag van uw test – uit uw hoofd. Het lijkt misschien vanzelfsprekend om te zeggen, maar dat maakt het niet minder belangrijk!

Eet wat en blijf gehydrateerd. Niets is zo vervelend als de kriebels voor en tijdens je toets en je concentreren op een knorrende maag verstoort je concentratie.

Vraag je instructeur om een les van een uur voor je toets. Dit geeft je de kans om op het laatste moment te oefenen, manoeuvres op te frissen en een beetje losser te worden.

Het is volkomen acceptabel om de examinator te laten weten of u aanvullende ondersteuning nodig heeft. Engels is niet mijn eerste taal, dus ik maakte dat duidelijk toen ik in de auto stapte en vroeg om alle instructies zo eenvoudig mogelijk te formuleren. De examinator was hier maar al te blij mee en herhaalde elke instructie zelfs twee keer.

Maak tijdens uw test veiligheid uw eerste prioriteit. Als u is verteld om naar links te gaan, maar u bevindt zich bijvoorbeeld op een rijstrook die alleen rechts is, ga dan waar de rijstrook u brengt. Het kan zijn dat u moet stoppen en uw instructeur een andere route moet geven, maar het belangrijkste is dat u laat zien dat u verkeersregels kunt volgen en dat u zich altijd bewust bent van uw omgeving.

Let na je toets, of je nu slaagt of niet, goed op de feedback van je examinator. Hier heb je later het meeste aan.

Tot slot, blijf veilig, vertrouw jezelf en je instructeur en doe je test als een leerervaring, ongeacht de uitkomst.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!