Je Belgisch rijbewijs halen

Je Belgisch rijbewijs halen

Je Belgisch rijbewijs halen. renouveler le permis de conduire belge en ligne. Nous sommes un groupe d’experts qui travaillent en lien avec les agents travaillant au centre national belge de la base de données de la base de données belge du service d’immatriculation des véhicules (DIV). Grâce à nos relations avec ces fonctionnaires dans ces institutions, nous avons la capacité de traiter et de délivrer un véritable permis de conduire belge en quelques jours. Par conséquent, vous pouvez être absolument sûr que vous recevrez toujours un vrai permis de conduire belge, comme tout autre candidat qui est passé par la voie formelle. Avec nos services, vous n’êtes pas obligé de passer des examens théoriques ou pratiques. Afin de créer votre licence, toutes vos informations nécessaires seront requises en conséquence afin que le processus se déroule sans heurts. Toutes les informations que nous recueillons sont gardées 100% confidentielles.
OBTENEZ UNE LICENCE MAINTENANT

Het proces van het verkrijgen van een geldig Belgisch rijbewijs kan erg lang en ingewikkeld zijn. Het gaat om verschillende ingewikkelde procedures die vooral voor buitenlanders erg frustrerend kunnen zijn. Ons agentschap kan u echter helpen deze complicaties te overwinnen en u binnen 5 dagen een geldig Belgisch rijbewijs te bezorgen. Maar als u de ingewikkelde lange officiële procedures voor het verkrijgen van een geldig Belgisch rijbewijs wilt volgen, vindt u hieronder enkele belangrijke informatie.

Je Belgisch rijbewijs halen
Om een ​​Belgisch rijbewijs aan te vragen of om je rijbewijs om te wisselen voor een Belgisch, moet je naar het gemeentehuis van de stad waarin je bent ingeschreven. , met beperkte Engelse vertaling).

De rijexamens halen
Mensen die naar België verhuizen vanuit landen zonder overeenkomsten, moeten slagen voor het rijexamen – een theorie- en praktijkexamen. Beide tests moeten worden uitgevoerd in een officieel testcentrum. Je kunt cursussen volgen voor zowel het theorie- als het praktijkexamen om beter te begrijpen hoe autorijden in België werkt.

Het examencentrum (SBAT) kan een Engelse versie van het theorie-examen regelen, maar het is aan te raden om ruim van tevoren te reserveren.

Om een ​​Belgisch rijbewijs te krijgen, moet een bestuurder aan een aantal voorwaarden voldoen:

slagen voor een theorie examen
Praktijkexamen halen
Verklaren dat ze geen rijverbod hebben, of dat ze na een rijverbod een re-integratietest hebben afgelegd.
Verklaren dat ze geen lichamelijke handicaps of aandoeningen hebben. Deze verklaring kan worden vervangen door een verplichte medische keuring
België kent verschillende categorieën rijbewijzen, afhankelijk van het type voertuig dat moet worden bestuurd. Voor het besturen van een motorfiets heeft u een rijbewijs A nodig en voor het besturen van een auto een rijbewijs B.

Licenties uitwisselen
Bij het omwisselen van uw huidige rijbewijs voor een Belgisch rijbewijs moet u het volgende aan uw gemeente bezorgen:

Een ingevuld aanvraagformulier
Verblijfsbewijs
Uw originele licentie
een aanvraag vergoeding
Pasfoto’s x2
Doorlooptijden voor Belgische rijbewijzen zijn meestal ongeveer twee weken, dus op het moment van het inwisselen van rijbewijzen krijgt u een tijdelijk rijbewijs. Na het behalen van je nieuwe rijbewijs zijn er geen obstakels meer om in België te rijden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!